Teknisk projektledare

Arbetet bedrivs i projektform tillsammans med andra avdelningar och enheter inom bolaget, där du driver projektet framåt. I rollen som konstruktör kommer du att designa och konstruera plastprodukter för rotationsgjutning. Jobbet sker i nära samarbete med våra kunder och befintlig teknikavdelning. Tjänsten innebär också att du ska ansvara för tids- och kostnadsramar inom projekten samt stödja marknadsavdelningen med material inför offertberäkningar och produktframtagning.

Allt konstruktionsarbete sker i 3D-cad, tidigare erfarenhet av SolidWorks eller motsvarande program är mycket meriterande. Du får här en unik möjlighet att använda din kreativitet och omsätta den i konkreta lösningar för marknaden. Du blir en del av ett innovativt företag som har sin grund i ingenjörskonsten och som verkar på en internationell marknad.

Utbildning

Teknisk utbildning inom konstruktion.

Erfarenhet

Du är högskoleingenjör med inriktning mot konstruktion, alternativt är du gymnasieingenjör med god erfarenhet inom området, erfarenhet från industridesign ses som meriterande.

Du har ett stort och brinnande teknikintresse. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och trivs att ha kontaktytor både internt på bolaget och med kund. Vidare är du öppen och lyhörd, har god samarbetsförmåga och ett driv som även gör att du utan problem arbetar självständigt. Du behärskar svenska och engelska, i tal och skrift.

Personliga kvalifikationer

Lön och anställningsvillkor

Lön enligt överenskommelse. Resor i tjänsten förekomma, uppskattningsvis 2-3 övernattningar per månad.

Känner du igen dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan och CV till jobb@hiprod.se snaras då urval och intervjuer sker löpande. För mer information ring Lars Hedlund 0706-10 45 35. Märk din ansökan med ”Teknisk Projektledare”.

Highproduction AB är ett konsult- och rekryteringsföretag inom teknik och it. Vi erbjuder våra konsuler och kandidater roller som väl överensstämmer med förväntningar på ansvar och utveckling, se www.hiprod.se.